Про це він розповів у своєму блозі.

Коментуючи останні події у Криму, експерт зазначає, що жодна партизанська діяльність не відбувається без підтримки якоїсь держави, країна має підтримувати такі формування. Проте, констатує він, зв'язок підтримувати дуже важко.

«Це одна із найскладніших операцій, яку можна провести. Особливо якщо ви говорите про таке місце, як Крим - півострів, нашпигований російськими військовими, органами безпеки, ФСБшниками, ГРУшниками та іншими контррозвідувальними та розвідувальними органами. Напевно, там є найбільша концентрація», - пояснює Гаррі Табах.

Крім цього, додає військовий, треба враховувати характер людей, які мешкають на цій території. Принагідно він згадує про російське прислів'я «Краще стукати, ніж перестукуватися» і зазначає, що це в них така традиція. За словами експерта, вербують людей на високих посадах, які можуть мати доступ до важливої ​​інформації, а ось прості люди самі доповідають на інших.

Як повідомляв Знай.ua, Табах розповів, як змінилася українська військова школа.

Популярні новини зараз

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман пояснив, як відбуватиметься реінтеграція звільнених від росії українських територій.