Про це він розповів на своєму каналі.

«Якщо під час війни, то це нормально, тобто має централізовано командуватися, і армія має централізовано командуватися, тут жодних претензій немає. Але в інших сферах, що стосується засобів масової інформації, гуманітарної сфери, знесення пам'ятників і перейменування вулиць, це все не відповідає західним стандартам, західним цінностям. І окрема стаття – це економіка», – повідомив Павло Себастьянович.

Павло Себастьянович наголосив, що влада має дати в економічному секторі більше свободи українцям, створити демократичні умови для підприємців. Ті умови, які створені зараз для бізнесу в Україні, знищують його, і підприємці не мають необхідних сил та можливостей із цим боротися.

«Держапарат набагато сильніший, ніж підприємці. Ну, не може підприємець перемогти держапарат. У держапарату є вся ця державна машина з усіма органами, які перевіряють, контролюючими, інспекторами», - зазначив підприємець.

Павло Себастьянович заявив, що в Україні надто багато інспекторів, які заважають бізнесу спокійно розвиватися, тому необхідно переглянути процедуру перевірок підприємств, щоб бізнес мав можливість вижити в таких умовах.

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Руслан Бізяєв пояснив, що потрібно зробити, щоб українська економіка вижила.

Також Знай.ua повідомляв, що Павло Себастьянович пояснив, що заважає економіці України розвиватись.