Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Тероризм – це зброя слабких. Тероризм – це соціальне явище, коли ми, погрожуючи мирним людям, погрожуючи людям, які не причетні до бойових зіткнень, ми вимагаємо політичних рішень. Оце називається тероризм, від слова терор, залякування, жахання», - повідомив Олександр Новохатський.

За словами політичного аналітика, росія використовує силу у вирішенні різноманітних питань, тому її діяльність де-юре не підходить під визначення тероризму. Олександр Новохатський наголосив, що дії росії свідчать насамперед не про тероризм, а про агресивну війну на винищення українського народу.

«Тут більше підходить юридична кваліфікація геноциду, ведення агресивної війни, злочини проти людства і людяності. Тероризм же – певний вид суспільних злочинів, об’єктом цього злочину є люди, які не причетні до центрів прийняття рішень. Якщо причетні, це називається диверсія», - зазначив Олександр Новохатський.

Як писав раніше Знай.ua, Олексій Арестович назвав ділянку на фронті, де окупанти ще сіпаються проти ЗСУ: «Намагаються тиснути».

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Держсекретар США Ентоні Блінкен поділився емоціями від контрнаступу ЗСУ і розкрив деякі подробиці: все тільки починається.