Про це він розповів у програмі «Воєнний кабінет».

За словами експерта, росія сьогодні вже настільки загрузла у війні з Україною, що найкращим виходом для неї було би просто відступити. Це, зазначає він, врятувало би росію від ще більш ганебної поразки, ніж тієї, що ми бачили в Харківській області.

«Але їм також складно, тому що, мені здається, це якась імперська одержимість Україною особисто путіна та його найближчого оточення, щодо інших країн такого немає. І помітно, що він радше готовий навіть жертвувати іміджом і репутацією, як у цій ситуації із Вірменією, ніж виводити війська з України», - пояснює Олександр Мусієнко.

Зараз же, переконаний він, росія планує знову включити цю стару платівку про це, що це війна не з Україною, а з НАТО, що тут воюють американські солдати зі своєю зброєю і потрібно більше добровольців на фронт. Тому, додає експерт, йдеться, очевидно, про зміну статусу та назви їхньої так званої спеціальної воєнної операції.

«А відверто скажемо: росія зараз готова потягнути війну з НАТО чи війну навіть із Туреччиною та Азербайджаном?», - підкреслює Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Піонтковський розкрив, про що Лукашенко хоче домовитися з Україною та США.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, які зовнішні геополітичні та економічні цілі вже провалила росія, розпочавши війну проти України.