Про це він розповів на своєму каналі.

«Мені приємно, що та робота, яку ти проводиш у парламенті, вона дійсно дає результат. Але ж проект постанови, який ми напрацювали спільно з МЗС, це була вже фіналізація, можна сказати, величезних зусиль Президента як найголовнішого дипломата, МЗС, усього дипломатичного корпусу, усіх депутатів», - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, ухвалення Європейським Союзом рішення щодо призупинення спрощеного візового режиму для росіян – це результат роботи всіх українських депутатів, адже це була велика спільна робота.

«Те, що зараз таке безпрецедентне рішення ухвалили країни Європейського Союзу, вони дійсно зупинили угоду про спрощений візовий режим. Але ж і окремі країни зараз уже повністю перестали видавати візу, це найприємніше. Це, наприклад, Литва, Латвія, Естонія, Польща. Цей список можна продовжувати», - зазначив Олександр Качура.

Народний депутат наголосив, що ті країни, які оголосили про скасування безвізового режиму з росією, дійсно показали свою позицію.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, Олександр Кочетков розповів, чи домоглися ЗСУ перелому на фронті.

Також Знай.ua писав, що путін почав кидати жителів ОРДЛО з російськими паспортами: не можуть виїхати за кордон і не мають прав.