Про це він розповів на своєму каналі.

«Усе реально, Мін’юст працює, державна машина теж працює. Я можу сказати свою точку зору, бо я вважаю, що це інсайт. Я спілкувався з деякими теж міжнародними нашими партнерами, і ті 300 мільярдів – це якраз та сума, яка зараз заморожена в країнах, які ми називаємо G-7. Тобто це сума, її вже можна арештувати, перевести на рахунок України, і вона буде використовуватися для перемоги й для відбудови України», - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, міжнародні експерти й наші західні партнери стверджують, що вже Україні завдано збитків більше ніж на трильйон, і ця цифра стосується тільки інфраструктури. І це ще но йдеться про людей, чиї життя зруйнувала росія, адже оцінити біль від втрати близьких грошима неможливо.

«Я впевнений, що українці з часом отримають цю компенсацію, росія заплатить сповна. Я в цьому переконаний, і вся історія вказує на те, що терористи завжди платять сповна. І наступні покоління тих залишків росії, які будуть, вони платитимуть репарації Україні», - зазначив Олександр Качура.

Як писав раніше Знай.ua, Олексій Данилов розповів, як ЗСУ під час контрнаступу ламають усі стереотипи про закони війни: у НАТО ніколи такого не бачили.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що народний депутат Олександр Качура повідомив, як країни ЄС показали свою позицію щодо росії та війни.