Про це він розповів у програмі «Що далі?» на каналі «Знай24».

На думку гостя програми, можна сказати, що Україна вже виграла війну з росією у психологічному плані. Загалом же, розповідає він, успіх у війні і вдале проведення будь-якої військової операції визначається трьома критеріями, які мають зійтися на боці когось одного: перший – підготовка, навчання, стратегія і тактика, другий - зброя і засоби, третій – бойовий дух і психологічна атмосфера.

«Точно, чого нам не бракує, так це бойового духу і ми це бачимо, тому що ми на своїй землі. росія почала проти нас агресивну і несправедливу війну, і це умова нашого виживання – боротьба з росією, просто іншого немає, інакше вони знищать нас», - підкреслює Олександр Мусієнко.

Як він зазначає, сьогодні ми поступово отримуємо все більше зброї і українські військові виглядають краще підготовленими, так само, як і стратегія українського командування виправдовує себе. За словами експерта, сьогодні на боці України всі три складові перемоги. Натомість росія, підкреслює він, запросто залишає свої танки на полі бою і тікає, будучи абсолютно позбавленою сили духу та повного комплектування.

«Чому важлива деморалізація? Бо багато хто каже, що це не має значення. А важливо тому, що, якщо подивитися на папері, у росії мобілізаційний потенціал зараз мав би складати 2 мільйони людей, який, наприклад, вони би могли залучити. А що є в наявності насправді: скільки ви можете залучити, як ви їх навчите, чим ви їх озброїте і що вони виконають?», - запитує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Себастьянович повідомив, чи існує рецепт вирішення всіх проблем в Україні.

Також Знай.ua писав про те, що Данилов розповів, як ЗСУ під час контрнаступу ламають усі стереотипи про закони війни.