Про це він розповів на каналі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Той, хто прийде до вас із пропозицією перемовин з вашим ворогом, - це зрадник. Але питання в іншому. Що Україна? Україна не має зараз бонусів від переговорів. По-перше немає предмету переговорів. Предмет переговорів може бути один – виведення всіх окупаційних військ з окупованих територій України включно з Кримом», - повідомив Ігор Мосійчук.

За словами політика, ніхто з росії не піде на переговори з такими наслідками, тому що це призведе одразу до кривавого бунту, коли так звані патріоти почнуть різати владу. Росія цього не допустить, вона цього робити не буде. Ігор Мосійчук наголосив, що на сьогоднішній день, якщо нічого не зміниться, перемовини з рф можуть відбуватися тільки на одній платформі – платформі прийняття капітуляції росії.

«Але я розумію, що, якщо це відбудеться, то це відбудеться капітуляція перед вже сформованою антикремлівською, антиросійською коаліцією. Ми бачимо, що Захід все більше й більше входить у війну, і це буде продовжуватися, тому що загроза нависатиме і над Заходом», - заявив Ігор Мосійчук.

Як писав раніше Знай.ua, росіяни не оцінили приколів путіна про мобілізацію, а квитків для втечі з країни не залишилося: «Імпічмент президенту».

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Руслан Бізяєв розповів, чи зміняться в росії найближчим часом еліти.