Про це він розповів на своєму каналі.

«От візьмемо підприємство, воно, скажімо, за півроку зареєструвало 5 тисяч податкових накладних. Ну, від 20 до 50 днів, тобто таке середнє підприємство. А після 5 тисяч нормально зареєстрованих накладних 5001-е вже блокується. Тобто якщо ми візьмемо у відсотковому співвідношенні, то це 00,2% від усіх зареєстрованих. Тобто набагато менше ніж один відсоток. Із 5 тисяч накладних одна заблокована – і все підприємство перестає нормально працювати», – повідомив Павло Себастьянович.

За словами підприємця, з моменту блокування хоча б однієї податкової накладної все підприємство, у тому числі й керівники та бухгалтери стикаються з величезними проблемами. Павло Себастьянович розповів, що вони починають носити документи, пояснення подавати, а якщо вони потрапили до «ризикових», то починаються суди, і проблем з'являється ще більше.

«Тобто підприємство втягується в позов, який рано чи пізно вестиме це підприємство до закриття. Так, є підприємства, які роками працюють, їм увесь час щось блокують, вони постійно дають пояснення, і у них навіть з'являється у штаті спеціальна людина із розблокування», - зазначив Павло Себастьянович.

Як писав раніше Знай.ua, в Україні з'явився новий вид грошової допомоги: хто може отримати 1200 грн.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв хто з українців не отримає пенсію: кого стосується ця норма.