Про це він розповів на своєму каналі.

«Я думаю, що не тільки Кабмін, але й парламент найближчим часом підтримає проект державного бюджету. Мені подобається те, як називають деякі колеги і прем’єр-міністр, вони кажуть, що це бюджет перемоги. Дійсно, що понад 50% - це сектор безпеки й оборони, а це абсолютно правильний підхід під час повномасштабного вторгнення», - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, державний бюджет розрахований на те, щоб Україна мала можливість давати ефективну відсіч ворогу. Однак, як наголосив Олександр Качура, при цьому ми не повинні забувати про свої пріоритети, тому що Україна – це соціальна держава, де мають бути зарплати, пенсії, соціальні виплати тощо.

«Держава повинна, окрім тієї донорської допомоги, волонтерської, від наших міжнародних партнерів, забезпечувати самостійно свої потреби. Це пріоритет і уряду, і профільних міністерств, і всієї в цілому влади на наступний рік. Тому ми повинні тримати баланс», - заявив Олександр Качура.

Як писав раніше Знай.ua, Олександр Мусієнко розповів, якими будуть результати мобілізації в росії.

Популярні новини зараз

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що військовий експерт розповів, чи падає в росії довіра до путіна після поразок армії рф на фронті.