Про це він розповів на каналі Павла Себастьяновича.

«Так ось, головний баг цієї системи нашої існуючої, щоб його зрозуміти, треба сформулювати, а яке завдання має вирішувати там виборча система. Перше – треба виявляти той напрямок, який для розвитку країни є найбільш перспективним і підтримується суспільством. Тобто, за ідеєю, люди, які беруть участь у виборах, вони мають висувати певні концепції розвитку країни, інструментарій, яким чином ми рухатимемося», - повідомив Олександр Кочетков.

За словами політолога, та концепція, яка здаватиметься для суспільства найбільш привабливою, має бути запроваджена. Другий пункт стосується того, що під цю концепцію, яку вибрало суспільство, система має відбирати найкращих менеджерів, найкращих виконавців, які її відповідно реалізовуватимуть.

«І третина виборчої системи має забезпечувати дуже чіткий зворотний зв'язок, дуже чіткий контроль за тим, що мета, поставлена ​​та підтримана суспільством, ми справді до неї рухаємось, а виконавці не працюють на себе, не крадуть та їхні професійні якості забезпечують те саме, що хотіло суспільство», - заявив Олександр Кочетков.

Як писав раніше Знай.ua, економічна війна проти росії триває: Держфінмоніторинг показав результати роботи.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що окремі українці отримають до 5000 гривень надбавки до пенсії: названо умови.