Про це він розповів на своєму каналі.

«Що робити людям, яких сьогодні мобілізують (у росії – Ред.)? Ось кажуть, що вони ж у безвихідному становищі, їх змусили йти на фронт, а як ти вже ухилишся. Ви знаєте, сім місяців вони (росіяни – Ред.) розповідали: Ну що ж нам, на амбразуру кидатися, на вулицю виходити? Нас одразу просто за це посадять. Що ж нам зробити? Ми нічого не можемо, ми не можемо зупинити війну». Ось так говорили ці люди», – повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, багато людей у ​​росії говорили, що не можуть зупинити війну, мало хто виходив на вулиці, переважна більшість говорила: «А ми нічого не можемо зробити». Саме тому, як наголосив Михайло Шейтельман, на Заході часто можна було почути, що це війна путіна, а не росіян. Але історія з мобілізацією повністю змінює ситуацію.

«Це стає війна росіян. Розумієте, після того, що ці росіяни ось мобілізовані, ось ці мільйони людей прийдуть на фронт, і після цього вони (люди на Заході) розповідатимуть, що це війна не росіян, а війна особисто путіна, бо у них (мобілізованих росіян – Ред.) не було виходу? Тобто не було виходу, як йти вбивати? А може таки є?» – зазначив Михайло Шейтельман.

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Борис Тизенгаузен повідомив, яка доля чекає на росіян після мобілізації.

Популярні новини зараз

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що «Дон-дон» Кадиров запропонував путіну відправити на фронт співробітників ФСБ, МНС та інших структур: мріє «знести» західну армію.