Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Я вважаю, що однозначно мають бути закриті кордони. Але сказали, що російські прикордонники вже не пропускають росіян. Тому я категорично проти, вони повинні повертатися до своєї країни, нехай починають качати, вже настав час нарешті стати на захист своєї Батьківщини», - заявляє Георгій Біркадзе.

Крім того, додає він, Польща, країни Балтії та інші вже заявили про готовність закрити свої кордони для росіян. Тим часом, зазначає політолог, зараз росіяни їдуть до Грузії, територію якої окупували у 1991 і 2008 роках, щоб сховатися від своєї влади. На його думку, вони мають повернутися до своєї країни та протестувати.

«Я вважаю, що у росії немає опозиції сьогодні і в цьому винні самі люди. Наші люди руками зупиняли танки, і ми це бачили, це не якісь постановочні ситуації. Наші люди у 2004 році, у 2012 році робили революції. Люди самі виходили та руками зупиняли бронетехніку. Чому вони цього не можуть робити?», - наголошує Георгій Біркадзе.

За його словами, якби проти кремля вийшло 2-3 мільйони людей, їх усіх не заарештували б, вони б змогли щось зробити. Проте, додає експерт, проблема полягає в тому, що у росіян у генетичному коді закладено рабське мислення, і вийти на протест вони просто не можуть.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Чаплигін пояснив, що війна є елементом колективної психології.

Також Знай.ua писав, що Табах оцінив успіхи українського командування на фронті.