Про це він розповів у програмі «Воєнний кабінет».

Як розповідає експерт, він дивився опитування тих російських чоловіків, які приїхали в Казахстан, тікаючи від мобілізації. Зокрема, зазначає він, іноземні журналісти ставлять питання щодо їхнього ставлення до війни, а росіяни у відповідь кажуть, що поза політикою. Зараз, констатує експерт, це стала дуже популярна фраза у росії.

«Як це можна пояснити? Ти тікаєш від мобілізації, треба ж відверто називати речі своїми іменами. Ти відмовив призову Батьківщини, ти вже в політиці, але з негативної точки зору. А він і досі не може визнати і назвати речі своїми іменами», - підкреслює Олександр Мусієнко.

Водночас він відзначає хоробрість жінок, особливо у Дагестані, які вийшли і заявили, що насправді йде війна проти України і вони це розуміють. І цей мужній вчинок, зауважує експерт, належить жінкам, їхнім же чоловікам натомість цього бракує. Також він додає, що вони навіть на фронт попадають абсолютно не готові.

«Ніяка підготовка, нічого там не відбувається, вони чхати на це хотіли, їх зразу кидають у бойові дії, бо в них горить фронт. Це індикатор. Я не кажу, що всі там аж такі, щоб недооцінювати загрозу. Але це такий характерний приклад», - пояснює Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз

Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Єрмолаєв заявив, що початок війни в Україні прискорено запускає процес трансформації у самій росії.

Також Знай.ua писав про те, що Ялі розповів, що псевдореферендуми лише погіршують переговорні позиції росії.