Про це він розповів на своєму каналі.

«Я вже неодноразово казав про те, що моє відношення до путіна очевидне – це божевільний бункерний дід. Я не виключаю той варіант, що він уже намагався натиснути червону кнопку, але інші ланки, там генералітет якийсь, керівництво цих усіх ракетних баз просто викинуло цей наказ», - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, також з’являлася вже інформація, що в кремля намагалися здійснити переворот, щоб повалити путіна і його режим. Олександр Качура наголосив, що хочеться вірити, що колись це вдасться зробити. Водночас Байден дав путіну ясно зрозуміти, що в тому випадку, якщо путін спробує зламати наявну архітектуру безпеки й випустить ядерну ракету, то отримає миттєву відповідь.

«Зброя масового знищення – це ж не просто стосується однієї країни, це ще не зрозуміло, куди вітер може подути. І в країнах НАТО це чітко розуміють, і той ядерний шантаж, який намагається вчинити путін, щоб продавити якісь невигідні для України умови начебто якихось мирних переговорів чи чогось іншого, просто залишається шантажем», - заявив Олександр Качура.

Як писав раніше Знай.ua, в Офісі Президента назвали терміни, коли закінчиться війна росії з Україною: «Після падіння».

Популярні новини зараз

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що батьків путіна попросили вплинути на божевільного сина: дістати з могили.