Всеукраїнський фейсбук-спротив так званому «мирному плану» Ілона Маска щодо завершення війни правильний і справедливий.

Проте чесно було б нагадати, що ідея НЕЙТРАЛЬНОГО статусу України та «вічного миру» на умовах Росії вигулькувала в різні часи і від різних людей.

Найбільшим виразником її (як тепер зрозуміло за російські гроші) був Медведчук, Янукович і вся нині, ніби заборонена, ОПЗЖ.

В 2017 році нинішній відомий «філантроп і бізнесмен» Віктор Пінчук оголосив черговий новий план порозуміння з Росією, де головною умовою був нейтральний статус України, «заморожування» на 15 років російського статусу Криму і вибори в так званих ДНР і ЛНР.

В кінці березня-на початку квітня 2022 року керівник переговорної делегації від України Давид АРАХАМІЯ оголосив про готовність влади визнати нейтралітет, який потім буду винесено на референдум.

Популярні новини зараз

Головне за 5 травня: доплати пенсіонерам уже влітку, можлива смерть Віктора Павліка та новий тариф на світло

Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Також владні переговорники погодилися протягом 15 років вести консультації щодо статусу Криму. І найголовніше - одним із гарантів цього мирного договору повинна була стати …Росія!

Про українську воду для російського Криму, звісно теж придумав не Маск, про це говорили багато наших посадовців і той же очільник «Слуги народу» Арахамія.

Про іноземних порадників, яких було ЛЕГІОН, я вже мовчу. Для прикладу й позиція екс-президента США Дональда Трампа часами нагадували всі вищевказані.

Отож, як бачимо, Ілон Маск ПОВТОРИВ так звану РОСІЙСЬКУ версію «ВІЧНОГО МИРУ» для УКРАЇНИ і вона ОДНОЗНАЧНО суперечить НАЦІОНАЛЬНИМ ІНТЕРЕСАМ нашої ДЕРЖАВИ.

І не забуваємо також, що нині мусимо воювати за УКРАЇНУ не лише із чужоземними ВОШАМИ, а і з власними ГНИДАМИ, як і застерігав Симон ПЕТЛЮРА.