Про це він розповів на своєму каналі.

«Крим – наш, тобто ми не переглядаємо кордони 1991 року. На якій підставі він (Ілон Маск – Ред.) вирішив, що росія віддала Крим Україні? На підставі того наративу, який просувають росіяни. Тобто ось це, що Хрущов віддав. Україна підняла цей Крим, зробила його родючим, і туди воду провели, і електрику, індустріальне ядро ​​там створили. Це все робилося в Україні», – повідомив Павло Себастьянович.

За словами підприємця, Ілон Маск просто взяв та вирвав подію з історії, зовсім не розібравшись у ситуації. Павло Себастьянович також підкреслив, що Україна має у відповідь росії створити свій чіткий наратив, що Україна – це цивілізація, яка давно існує на цій території, і не готова торгувати своїми землями.

«Ось цей має бути наратив, що ми – цивілізація, і ми на своїй території головні, ми будуємо тут майбутнє. І ось зараз в України нарешті з'явився шанс побудувати свою сильну державу», - заявив Павло Себастьянович.

Як писав раніше Знай.ua, росіян може стати на півтора мільйона менше через путінську могилізацію, і це лише за рік.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що науковиця Олена Скоморощенко пояснила, чому після 1991 року українцям не вдалося досягти щасливого майбутнього.