Про це він розповів на своєму каналі.

«Ми, копаючись весь час у проблемах, які існують у нашій країні, не помічаємо ось найголовнішу, глобальну проблему, яка у нас існує. Це те, що нам дісталося у спадок від Радянського Союзу, це формулювання права, правової системи, де право – це воля панівного класу. Тобто, право передбачає те, що нав'язав правлячий клас», - повідомив Павло Себастьянович.

За словами підприємця, начебто це нормальна ситуація, коли хтось переміг і диктує свої умови, але так не працюють демократії. Право, як наголосив Павло Себастьянович, - це має бути воля народу, а не панівного класу, тобто всі суперечки мають вирішуватися справедливо.

«І ось це ось право, вільне право, природне право, право людей і має бути у демократичній країні. Тобто ми повинні, всі люди, виявляти свою волю, і ця воля проявляється в законах, за якими ми живемо. Тобто ми всі маємо бути згодні із законами, які формалізовані», - заявив Павло Себастьянович.

Як писав раніше Знай.ua, науковиця Олена Скоморощенко пояснила, чому після 1991 року українцям не вдалося досягти щасливого майбутнього.

Популярні новини зараз

Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Пенсійний фонд повідомив, за яких умов можна отримати додатковий стаж.