Про це він розповів у своєму блозі.

«Не замислювались, чи є ми, українці, нацією, що вимирає? Після піку чисельності у 1992 році у 52 мільйони населення нині кількість населення вільної України складає близько 25 мільйонів, частина мешкає на окупованих фашистською росією територіях, десятки тисяч вбили фашистські російські покидьки», - зазначає Олесь Доній.

З іншого боку, пояснює він, катастрофічна ситуація в Україні ще базована на одному з найменших термінів життя українського населення, особливо чоловіків, і одному з найбільших рівнів смертності у Європі. А відтак, констатує експерт, нація має стежити за своїм здоров’ям і починати кожен має із себе.

«Зрештою, навіть для боротьби, для відсічі фашистській агресії потрібно здоров’я. Українцям доведеться любити не лише міфи про себе, а й почати працювати над собою. Один із елементів такої праці – здоровий спосіб життя», - підкреслює Олесь Доній.

Водночас він пояснює, що не йдеться про аскезу чи про відмову від усього на світі. На думку ідеолога, кожен із нас має право по-своєму розуміти, що таке здоровий спосіб життя, але замислюватися над цим варто, а відтак і діяти.

Популярні новини зараз

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Буздуган розповів про чотири рівні ведення війни.

Також Знай.ua писав про те, що Боровець розповів, як американці ставляться до допомоги США Україні.