Про це він розповів у програмі «Що далі?» на каналі «Знай24».

«Ну так, це ж ляпас фактично йому по обличчю, такий серйозний ляпас, тому що він ототожнював себе із цим мостом. Він вважав це своїм здобутком, приєднання Криму. Маємо те, що маємо», - каже Михайло Притула.

Загалом же, міркує він, передусім ціллю цих масованих ракетних обстрілів був терор, паніка серед українців, а також руйнування енергетичної структури України. Тим не менш, зазначає військовий, навіть тих ударів, які є, не достатньо для того, щоб вивести енергетичну систему України з ладу.

На думку гостя програми, у такому разі на меті був радше психологічний тиск. Окрім того, додає він, російське телебачення тепер буде тиражувати ці картинки і показувати, який путін нібито сильний. Як зазначає військовий, у цьому плані путін узагалі діє за логікою хлопців із підворотні, які намагаються щось із себе показати. Водночас він і застерігає, що ракети для таких демонстрацій у росії насправді ще є, зокрема із запасу Радянського Союзу.

«До закінчення цих ракет ще далеко, вони є. Це не найсучасніші, це не найкращі, але вони є. І трошечки залишилось дійсно небагато ракет, які сучасні, типу «Кинджал» могли у нього кілька штук залишитись. Власне, все, але старих ракет у нього достатньо багато», - повідомляє Михайло Притула.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Новохатський пояснив, чи треба повертатися до перемовин з рф.

Також Знай.ua писав про те, що Горбач пояснив, коли насправді почалося протистояння росії та Заходу.