Про це він розповів у своєму блозі.

«Українці у масі своїй працюють у так званій «сірій зоні», значна частина населення отримує «прибутки» у конвертах, тобто такі, що не оподатковуються. На жаль, іноді це стосується навіть офіційно визнаних борців із корупцією. З іншого боку, величезна кількість українців отримує такі кошти на своїх роботах, за які неможливо гідно існувати», - констатує Олесь Доній.

Як він пояснює, на попередніх етапах в українській національній ідеї, по суті, не було економічної складової як такої. Натомість, пояснює ідеолог, вважалося, що саме існування самостійної і незалежної України вже гарантує соціальну рівність населення.

«Тому боротися за мову, культуру, державу українці навчилися, а от щойно йдеться про підвищення офіційної зарплати, українці не демонструють здатності до боротьби. Виявляється, легшим шляхом для отримання зарплат є еміграція», - пояснює Олесь Доній.

Отже, підсумовує він, українці повинні боротися за своє право отримувати гідну зарплату за роботу, інтелектуальну чи фізичну. Хай раніше у національній ідеї про це не йшлося, зазначає експерт, але це одна зі сходинок до суспільного щастя.

Популярні новини зараз

Не купуйте овочі: українців попередили про небезпеку на ринках та супермаркетах

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв розповів, як найближчим часом будуть складатися відносини між Європою і США.

Також Знай.ua писав про те, що протидія відмиванню коштів та фінансуванню тероризму: Держфінмоніторинг візьме участь в важливому засіданні FATF.