Про це він розповів на своєму каналі.

«Це просто здоровий глузд, коли на кожній висотній будівлі, на якомусь пагорбі може стояти спостерігач. Він може бути з якоюсь пусковою установкою або просто із засобом зв'язку, щоб він побачив, що летить ракета, летять безпілотники. Вони всі летять на такій швидкості, що їх можна було б побачити і можна було б збити», - повідомив Павло Себастьянович.

За словами підприємця, навколо міста, на підходах до міста можуть стояти спостерігачі та повідомляти про прольоти ракет, дронів чи безпілотників. Для цього, як наголосив Павло Себастьянович, не потрібні висококваліфіковані фахівці, адже можуть спостерігати абсолютно всі.

«Є величезна кількість людей, які б могли спостерігати, повідомляти, давати якісь сигнали тим, хто стріляє», - додав Павло Себастьянович.

Як писав раніше Знай.ua, внаслідок удару іранськими дронами по столиці загинула молода пара: дівчина мала скоро народжувати.

Популярні новини зараз

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв про п'ять ударів по столиці та прильоти на Дніпропетровщині та Сумщині: Денис Шмигаль просить українців згуртуватися.