Про це він розповів на каналі Павла Себастьяновича.

«Емпатія обов'язково має бути закріплена якимись формальними штуками. А в нас це звелося свого часу до того, що ми до Конституції внесли курс до ЄС. Ну добре, а що означає курс до ЄС? Тут саме питання емпатії. Емпатію на хліб не намажаєш, проте це та головна штука, яка народжує спільність», - повідомив Олександр Новохатський.

За словами політичного аналітика, першою народжується саме спільність, а згодом уже інструменти відтворення економічних відносин, державної структури, геополітичного суб'єкта. І сьогодні українці, як зазначив Олександр Новохатський, демонструють спільність, але не артикулюють те, що головним елементом залишається людина.

«Якби українці підняли на прапорі україноцентричну теорію, яка була б проста і зрозуміла будь-якому європейцю чи американцю, то все б одразу стало на свої місця», - додав Олександр Новохатський.

Як писав раніше Знай.ua, політичний аналітик Олександр Новохатський повідомив, хто насправді має бути гарантом існування держави.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що публіцист Олександр Новохатський повідомив, чому люди виходили на Майдан: «Це було полум'я».