Про це він розповів у програмі «Влада і спорт».

На думку гостя програми, справді статус футбольного матчу і присутність на ньому глядачів не можна недооцінювати. А відтак, констатує він, відмова донецького «Шахтаря» провести матч із «Динамо» в Польщі не доцільна. Як пояснює суспільно-політичний діяч, глядач під час гри важливий не стільки для клубів, бізнесу, скільки і для самих гравців.

«Це важливо для гравців, тому що це свого роду і психологічне лікування, і підтримка самих гравців. Це картинка, яка буде транслюватися, підтримка і народу України, коли він бачить ці емоції, ці скандування. І, зрештою, це популяризація нашого футболу і це дасть більшого натхнення для боротьби», - пояснює Павло Гай-Нижник.

Як він зазначає, пропозиція «Шахтаря» провести матч все ж таки в Україні була би доречною у мирний час. Але зараз, переконаний гість програми, це виглядає радше як гра в піддавки, удар у спину.

«Глядачів в Україні не допускають на стадіони. Це є дуже підступна і облудлива гра на патріотизмі. Вони хочуть зачепити почуття людей, а більше юрби, і на цьому зіграти собі в піарі. Це нечесно», - міркує Павло Гай-Нижник.

Популярні новини зараз

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мосін розповів, як скаути шукають талановитих футболістів для провідних клубів.

Також Знай.ua писав про те, що Бізяєв розповів, що сьогодні відбувається в українському футболі.