Про це він розповів у програмі «Воєнний квартал».

На думку експерта, сьогодні білорусь не просто втрачає свою суверенність, країна втрачає зараз навіть ознаки своєї суверенності, йдучи за путіним. Як він зазначає, зараз лише військові є тим кістяком, який ще може вберегти, врятувати країну, не допустивши перетворення її на провінцію чи якусь територію російської федерації.

«Чесні і патріотичні офіцери мають розуміти, що воювати зараз і вестися на провокації путіна і росії – це вчиняти злочин проти свого народу і проти своєї держави передусім, тому що це буде мати нищівні наслідки для білорусів у майбутньому», - Олександр Мусієнко.

За його словами, якби полк Калиновського чи «Погоня» та інші армії, які воюють у структурі Збройних сил України об’єднувалися і підтримували контакти із тими військовими, яких на території їх країни можуть погнати на війну, було би дуже корисно.

«Саме ці люди, які воюють зараз тут в Україні, білоруські громадяни, вони категорично проти росії. Вони бачать розвиток майбутньої білорусі вільної європейської демократичної правової держави, яка не буде ворожою до України чи до Польщі, Литви, Латвії, до інших країн», - підкреслює Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Карасьов повідомив, що український народ зараз захищає не лише себе, а й європейські цінності.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, скільки Україні коштуватиме відновлення критичної інфраструктури.