Про це він розповів у програмі «Що далі?» на каналі «Знай24».

Як пояснює гість програми, путін намагається довести до кінця ту саму ганебну справу, яку він почав після оголошення анексії 4 українських областей – Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської. Тим не менш, констатує він, для того, аби не лише на словах присвоїти ці території, а й дійсно закріпитися на них, російські війська повинні закінчити окупацію, щонайменше вийти на адмінкордони цих областей.

«Цьому усіляко заважають українські сили оборони, які не лише тримають оборону на визначених ділянках російсько-українського фронту, але й на деяких із них проводять активні контрнаступальні заходи. І нині вже путін не може заявити, що вся територія Луганської області знаходиться під контролем його армії», - констатує Владислав Селезньов.

Тому, каже він, тривають важкі, запеклі бої, але Збройні сили України потроху вичавлюють ворога з території нашої землі. На думку військового, зовсім не важливо, що путін може там вважати і називати Луганщину територією російської федерації.

«Все це маячня і зрозуміло, що будь-які подальші геополітичні зрушення напряму залежать від ситуації на полі боя. Саме тому зараз і відбуваються важкі бої на Бахмутському напрямку», - підсумовує Владислав Селезньов.

Популярні новини зараз

Для ФОП вступили у дію нові правила

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Грабський пояснив, до яких наслідків призведе підрив Каховської ГЕС.

Також Знай.ua писав про те, що Закревський повідомив, якою має бути мета енергетичної стратегії у державі.