Про це він розповів у програмі «Культ особистості».

«Підстанції у всіх громадах захищають, обкладають, відповідно, мішками, тобто захищають від можливих прильотів цих от «мопедів». Звичайно, те, що місцева влада може зробити, те, що в її можливостях, те вона, відповідно, і робить», - зазначає Олексій Буряченко.

Тому, підкреслює він, люди повинні це розуміти і брати на себе відповідальність також. Зокрема, пояснює експерт, йдеться про тривожну валізку, про заготовлені запаси води, про підготовку до перебоїв зі світлом, а в Києві, наприклад, вони зараз часто.

За його словами, пережити холодну зиму буде набагато легше у приватному секторі, де можна скористатися пічкою, буржуйкою, грубкою, генератором, а у квартирах багатоповерхівок у цьому плані складніше. А відтак, констатує політолог, ось тут має бути відповідальність і комунікація знову ж таки місцевої влади з ОСББ, з людьми, роз’яснювальні елементи, наприклад, рекомендації на дверях під’їздів, тощо.

«Це недопрацювання енергетиків. Ми розуміємо, що їм зараз дуже важко, ми розуміємо, зараз вони в режимі нон-стоп, особливо у прифронтових регіонах, вони там з ніг валяться. Їм велика шана і вдячність, але, тим не менш, потрібно працювати з населенням», - підсумовує Олексій Буряченко.

Популярні новини зараз

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Сазонов розповів, як ЗСУ можуть взяти Херсон.

Також Знай.ua писав про те, що Маскалевич розповів, скільки Україна може експортувати електроенергії.