Журналісти порталу Стопкор вважають, що часи Януковича повертаються або відбувається "закос" правоохоронців під "Беркут". У мережі оприлюднено кадри зухвалого побиття оператора телеканалу "Прямий", ймовірно, співробітником правоохоронних органів у Жовтих Водах на Дніпропетровщині.

Відповідні кадри опубліковано на YouTube-каналі "Стоп корупції", а також у Telegram-каналі "СтопКор".

На відео видно, як чоловік, який може бути правоохоронцем, б‘є по шиї оператора телеканалу. В останнього – камера в руках. Потім інший "перевертень у погонах" відбирає в медійника кіноапарат. Після чого перший спецпризначенець із жовтою пов‘язкою на руці завдає удару ногою представнику ЗМІ. Увесь процес побиття супроводжується нецензурною лексикою з боку людей у формі.

Варто зазначити, що тієї ночі з 1 на 2 листопада було скоєно напад і на знімальну групу "СтопКору". Зокрема, тілесних ушкоджень було завдано журналістці Олександрі Сербін та оператору інформаційного агенства, повідомляє Стопкор.

Після чого правоохоронці заблокували будівлю місцевої тютюнової фабрики, куди знімальні групи приїхали для проведення зйомок. Водночас, біля приміщення перебували працівники та керівництво підприємства, які зранку так і не змогли потрапити на робочі місця.

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Показати ще

Нагадаємо, у серпні навколо фабрики у Жовтих водах теж були заворушення. Тоді правоохоронці заблокувала тютюнову фабрику "Юнайтед Табако". На території підприємства проводили обшук, однак в ухвалі суду була зазначена інша компанія.