Про це він розповів на своєму каналі.

«Це важко було пропустити, насправді. Сподіваюся, допомога від Ілона Маска буде продовжуватися. Ну так, Маск там вскочив, як кажуть, не туди. Він не міжнародник, він великий підприємець. Мені здається, ми відповіли зі сторони України, що це для нас неприпустимо. Ну не розібрався хлопець, він десь там у Силіконовій долині знаходиться, він не зовсім орієнтується в тому, що тут відбувається», - заявив Олександр Качура.

За словами народного депутата, для Ілона Маска, як і для будь-якої іншої людини з таким капіталом, ескалація війни – це удар по економіці. Як наголосив Олександр Качура, ми повинні з терпінням ставитися до таких людей, бо далеко не всі олігархи з великими статками готові дати Україні такі гроші.

«Мені здається, що деякі наші лідери думок трохи перегнули, тому що такі люди емоційні, вони можуть спалахнути, потім через деякий час свою точку зору змінити», - додав Олександр Качура.

Як писав раніше Знай.ua, Ілон Маск зруйнував репутацію одним твітом з порадами миру: йому відразу дали відсіч, а акції обвалилися.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Ілон Маск розмовляв з путіним до здачі Криму росії заради миру.