Про це він розповів на своєму каналі.

«Гудков розмірковує про стратегію виходу для тих, хто сьогодні у росії. І про це ж, до речі, говорив Тіньков, про те, що багато бізнесменів у росії запитують, а яка для них стратегія виходу, як їм вийти із цієї ситуації. А мені здається, що пізно виходити», – повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, для всіх тих бізнесменів, чиновників, які продовжили вести свою діяльність у росії та спонсорувати війну, виходу вже немає. Як наголосив Михайло Шейтельман, вся ця російська еліта – це вже військові злочинці, адже всі вони винні у цій війні.

«Яка стратегія виходу? Стратегія виходу для них одна – беззастережна капітуляція. Ось прості правила для всіх сьогодні великих бізнесменів у російській федерації, які хочуть вийти із цієї ситуації», - заявив Михайло Шейтельман.

Як писав раніше Знай.ua, росія завдяки путіну втратила звання «військової держави»: вбили в собі головного експортера зброї.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що окупант не зміг загинути в Україні з першого разу: з кулею у голові повернувся на другу спробу.