Про це він розповів на каналі «Особистість із Сергієм Дойком».

«Їхньому псевдовеликому вождю путіну чомусь здавалося, що він «володар всієї Русі», збирач якихось там земель, що він має когось від чогось звільнити. І він своєю маніакальною, збоченою свідомістю чомусь вирішив, що українці дуже хочуть у «руський мір», - повідомив Ігор Серков.

За словами експерта, путін не врахував кілька факторів, зокрема те, що українці – це вільна нація, українці – це люди, у жилах яких тече вільна кров. Як наголосив Ігор Серков, навіть наша історія показує, що український народ завжди міг постояти за себе й дати відсіч агресору.

«Українець – воїн у душі, він людина вільна, у нього вільний дух, у нього вільне мислення. Цим ми відрізняється від росіян. У росіян самодержавство, цар, рабська психологія і страх висловити свою думку», - заявив Ігор Серков.

Як писав раніше Знай.ua, Олексій Рєзніков заявив про «часткову мобілізацію» в Україні, але не все так просто: «Москіти проти московитів».

Популярні новини зараз

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв про нові масовані удари по критичній інфраструктурі: коли росія може застосувати ракетний терор.