Про це він розповів на своєму каналі.

«Виходить у лихі 90-ті, виходить, відсидівши більшу частину свого свідомого життя у в'язниці. І ось цей молодий хлопець пригожин починає намагатися займатися бізнесом, відкриває мережу громадського харчування, відкриває мережу якихось кіосків з хот-догами. Ну, тобто крутиться, якось намагається налагодити своє життя», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, пригожин пізніше відкрив ще й ресторан «Плавучий Нью Айленд», де і відбулася знакова зустріч у житті пригожина. Як зазначив Борис Тизенгаузен, саме туди 2001 року прийшов молодий президент росії путін. Пригожин досі тепло згадує, як особисто обслуговував путіна та подавав йому страви.

«Пригожин свій шанс не прогаяв. Спочатку він потоваришував із водієм путіна, потім із начальником його охорони. А начальником охорони путіна тоді був золотов, який тепер очолює розгвардію», - заявив Борис Тизенгаузен.

Як писав раніше Знай.ua, Марія Кучеренко повідомила, чим небезпечний голова адміністрації президента рф Антон Вайно: «Він собі вибрав путіна».

Популярні новини зараз

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Марія Кучеренко розповіла, яку роль відіграє голова Держдуми Володимир Володін у російському політичному просторі.