Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«У бюджеті у нас передбачено 16,3 мільярди гривень на відновлення критичної інфраструктури після агресії російської федерації. Звичайно, це не ті гроші, які врятують нас, але все одно Верховна Рада це передбачила, депутати проголосували», - зазначає Георгій Біркадзе.

Крім цього, додає він, збільшилося фінансування САП і НАБУ цього року і наші партнери можуть розцінити це як дуже позитивний сигнал. Як наголошує експерт, за ці 3 місяці після призначення прокурора ми бачимо активізацію роботи і САП, і НАБУ.

«Маю питання. Ми отримуємо ці гроші від наших партнерів і це комбіновано: десь є гранти, десь є кредити. А от якщо їх не буде, що нам робити? Для мене важливо, не як розподіляти гроші у цьому бюджеті, а як знайти гроші. Ось не дадуть нам гроші і де нам їх шукати?», – питає Георгій Біркадзе.

Також експерт зазначає, що його лякають вибори в Америці, бо вони нам дають щомісяця 1,5 мільярда. Це було узгоджено, констатує він, але не можна забувати про їхню демократію: оголосили у травні, затвердили в липні, отримали у жовтні.

Популярні новини зараз

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Співак розповів, що, скаржачись на Україну, росія демонструє слабкість своєї позиції.

Також Знай.ua писав, що Себастьянович пояснив, які підприємці рухають прогрес.