Про це він розповів у своєму блозі.

«Нам треба розуміти, що закінчення війни для України – це не якийсь аморфний компроміс. Це нормальна переговорна позиція. Переговорна позиція полягає в тому, що Україна має відновити територіальну цілісність», - наголошує Руслан Бізяєв.

За його словами, зараз дуже багато версій ходить щодо того, що на G20 будуть закріплені якісь кулуарні домовленості, які мають бути якимось чином імплементовані. Тобто, каже політолог, йдеться про конспірологічні версії.

«У підґрунті дуже проста ситуація: де твій солдат, там і територія. Тому я думаю, що ситуація на Херсонщині – це далеко не закінчення війни. Дуже багато людей думають, що ситуація в Херсонській області стане тим тригером, який, скажімо так, наблизить закінчення війни. Мені здається, ні», - розмірковує Руслан Бізяєв.

Також експерт вважає, що загрозу на Поліському напрямку повністю виключати не можна. Але це, зазначає він, скоріш за все перспектива вже зими, коли більш-менш закінчиться осіннє бездоріжжя. Проте, констатує політолог, ще треба подивитися, якою буде ця зима, тепла чи холодна.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Світан розповів, як ЗСУ вдалося знищити багато авіації рф.

Також Знай.ua писав, що Себастьянович пояснив, чому державу неможливо знищити.