Про це він розповів у програмі «Різні люди».

За словами політика, він попереджав про початок війни, пояснював, що потрібно бути готовими, говорив про це й іншим депутатам, хоч вірили далеко не всі. Водночас гість програми відзначає, що прорахувався лише в одному, він не очікував на таку жорстокість і нелюдяність проти цивільного населення.

«Я розумів, як вони будуть йти, у мене було 3 варіанти розвитку подій. Перший, якому я вірив менш за все, що вони спробують щось робити лише на Донбасі. І в це вірила більша частина Міністерства оборони, і всіх інших. Але я виходив з того, що, якщо вони підуть у війну, знаючи їхні імперські амбіції, їм цього буде замало», - розповідає Дмитро Разумков.

За його словами, наслідки для росії після початку повномасштабної війни у будь-якому разі були би глобальними: це і санкції, і міжнародна підтримка України, і багато інших речей. Тому, констатує політик, росіянам потрібен був результат, а на Донбасі вони й так мали свій маріонетковий уряд. А відтак, каже він, другий варіант – це так звана Малоросія, Донбас і вихід на Одесу, що і намагалися провернути окупанти.

«І третій варіант, який я сприймав як найбільш вірогідний, – це захід за напрямком Житомир-Вінниця і вихід на Придністров’я, що вони будуть так нас відрізати. І вони, в принципі, йшли за таким сценарієм, лише завдяки українській армії і ТРО їм це не вдалося», - констатує Дмитро Разумков.

Популярні новини зараз

"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв розповів, чи будуть на G20 говорити про Україну.

Також Знай.ua писав про те, що Бізяєв розповів, де у світі розгориться наступний військовий конфлікт.