Про це він розповів у своєму блозі.

Як розповідає політтехнолог, Північна Корея шитиме зимову форму для російської армії. Причому тканину, додає він, будуть, очевидно, купувати десь в Індії за нафту, а шити вже в Північній Кореї якісь ватники для російських солдатів.

«Ось і вся росія покладається на північних корейців, без них вона ніхто, без Північної Кореї. Дивно, щоправда, до чого дійшли. Жахливо, співчуваю насправді», - зазначає Михайло Шейтельман.

Ця ситуація, наголошує він, показує, із якою країною ми воюємо, із ким і з чим взагалі, що таке російська федерація насправді, якщо країна з населенням 140 мільйонів не здатна пошити форму для власних солдатів. За словами експерта, навіть не важливо, якою там росія називає себе армією у світі, якщо просить допомоги у Північній Кореї.

«Як ви живете у країні, яка не здатна пошити форму? Як же вам там тяжко. Ну що ж, тримайтеся, може, ви зможете побудувати на руїнах російської федерації щось більш нормальне», - робить висновок Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Калиновський розповів, чи наважиться «політичний небіжчик» Лукашенка на нову провокацію проти ЗСУ.

Також Знай.ua писав про те, що Співак розповів, чому Україна в жодному разі не повинна зараз погоджуватися на переговори з рф.