Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Все пов’язано в економіці. Не буває такого, що щось десь відбулося і воно ніяк не повпливало. Він (ред. – бізнес) створює робочі місця, якщо робочі місця тут, йому потрібні люди, хто буде тут працювати. Якщо люди тут працюють, вони сплачують податки, вони прив’язані до території», - пояснює Дмитро Разумков.

Як він зазначає, кожній людині важлива робота і наявність мінімальної інфраструктури – лікарня, школа або дитсадок для дитини, магазин із найнеобхіднішими товарами – у такому разі вона може змиритися із тим, що в країні йде війна. Політик підкреслює, що це мінімальні речі, якщо ж їх не буде, то громадяни поїдуть назад до Польщі, де їх чекають на роботі, де навчання відбувається очно, а не дистанційно.

«Вони отримують якусь допомогу і багато інших речей. А якщо виїде туди мама з дітьми, то ми втратимо майбутнє, ми втратимо наступні декілька поколінь, 2-3 покоління», - попереджає Дмитро Разумков.

Як він підкреслює, зараз уже й так пройшов майже рік із початку повномасштабної російсько-української війни. За словами політика, якщо наші громадяни закріпляться закордоном, то вони навряд сюди вже повернуться, а після перемоги у війні частина тих чоловіків, які зараз тут, поїдуть до своїх сімей туди.

Популярні новини зараз

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Качура пояснив, як Ердоган переграв путіна.

Також Знай.ua писав про те, що Разумков розповів, який насправді у України дефіцит бюджету.