Про це він розповів у своєму блозі.

«Історія в тому, що путін сховав голову у піскова, що путін втік від них від усіх і спокійно плаває в басейні», - заявляє Михайло Шейтельман.

Зокрема, зазначає він, путін зник з телебачення і, очевидно, не зустрічається ні з ким із кремля, з керівництва рф. За словами експерта, це стандартний метод керування таких людей, які можуть собі дозволити (а путін може собі дозволити) у складній ситуації взяти паузу. Тому, переконаний він, путін узяв паузу поки що і його злочинній банді доводиться розбиратися з усім, що відбувається, самостійно.

«Саме тому ми чуємо такі заяви, які видають з головою багато що. Наприклад, піскова запитують, чи, як і раніше, Херсон російське місто? пісков каже, що, оскільки нових вказівок не було, значить, поки що російське. Чому вони обстрілюють ракетами, як і раніше, інфраструктуру? Тому що не було нових вказівок, вони наслідують старий наказ, а наказ був обстрілювати інфраструктуру, тому суворікін із пригожиним обстрілюють інфраструктуру», - пояснює Михайло Шейтельман.

Також він коментує приїзд та виступ лаврова на саміті G20. За словами політтехнолога, він поїхав туди і втік, бо не знав, що говорити, бо вказівок не було, він не пішов під час виступу Зеленського, бо путін не сказав іти. Крім цього, додає він, лавров обмовився щодо переговорів: мовляв, українська сторона має читати тексти так само, як і вони, – якщо є якісь тексти, то є і якісь переговори.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, як має діяти Україна у цьому інциденті з ракетами на території Польщі.

Також Знай.ua писав про те, що Співак пояснив, про що говорить ракетний терор рф.