Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

Як зазначає гість програми, і суд у Гаазі, і саміт G20 в Індонезії на Балі мали дуже невиразний характер. Здавалося б, каже він, що зібралися дуже розумні глави держав найрозвиненіших, 20 осіб, і там вони могли сказати якусь формулу миру, але вони не вимовили цієї формули миру, її намагався вимовити наш президент.

«Це говорить про те, що G20 як надія світу не спрацював, він не може зараз хоча б тимчасово замінити ООН як старовинного регулятора міжнародних відносин. Це говорить про те, що, на жаль, Новий рік ми теж зустрічатимемо ось у цій невизначеності та численних конфліктах, які наступного року ще більше розростатимуться», - пояснює Віктор Небоженко.

Проте, констатує він, Україна переконала весь світ у тому, що вона може чинити опір і навіть перемагати, це зараз уже визнають усі політики у світі, крім російських. І ця формула перемоги – єдність армії, населення та влади України. Хоч би як ми критикували українську владу, пояснює політолог, українська армія поводиться мужньо, українське населення – терпляче, а українська влада – доводить слабкість росії.

«Цей трикутник розірвати не можна, а ось у росії цей трикутник путін-росія-населення поступово розповзатиметься. На це не треба сподіватися, треба вести свою справу, але це один із трендів, який показує, що не росія розвалюватиметься, як думають багато журналістів легко, а розповзатиметься спосіб організації влади в росії», - робить висновок Віктор Небоженко.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Корчинський пояснив, що росіяни ніколи не мали ніякої вигоди від захоплення земель.

Також Знай.ua писав про те, що США продовжують тягнути з постачанням зброї для ЗСУ.