Про це він розповів на своєму каналі.

«Після двох років стрімкого працевлаштування величезної кількості айтішників на абсолютно небачені досі зарплати, коли багато IT-компаній наймали за ще неіснуючими замовленнями та проектами цілі групи розробників для того, щоб захопити їх для майбутнього зростання і під майбутні перспективні проекти, то сьогодні навіть найбільші IT-компанії змушені скорочувати персонал», - повідомив Святослав Вишинський.

За словами публіциста, така ситуація склалася через те, що IT-компанії змушені зараз заощаджувати. Як підкреслив Святослав Вишинський, виявилося, що соціальні мережі Кремнієвої долини дуже вразливі до кризових ситуацій, наприклад, до падіння рекламної виручки.

«Усі ці корпорації, які досі були вершниками доль світу, культурних цінностей та політичних кампаній, критично залежать від найпростішої економіки», - заявив Святослав Вишинський.

Як писав раніше Знай.ua, публіцист Святослав Вишинський повідомив, у чому суть метавсесвіту Цукерберга: «Перетворилася на ідею ікс».

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що публіцист Святослав Вишинський повідомив, чи міг Ілон Маск стати рупором кремля: «Чи свої думки вимовляє».