Про це він розповів у програмі «Різні люди».

На думку гостя програми, Збройні сили Україна мають великі переваги і над армією рф, і над формуваннями «ЛНР», «ДНР», і над ПВК «Вагнер», і над батальйоном «Сомалі».

«По-перше, ми маємо великий практичний досвід. Наступне – у нас дійсно велика підтримка місцевого населення. Це не так, як на росії, що вийшли 10-20 бабусь і кричать. У нас реально дуже велика підтримка, а підтримка насправді дуже важлива. І третє – наші командири під час 2014 року змінили свою риторику щодо того, як бути командиром», - пояснює Григорій Дехтяр.

За його словами, раніше командир був просто твоїм начальником, який кричить і ставить високі вимоги. Зараз же, підкреслює військовий – це лідер, який стоїть не за особовим складом, а перед особовим складом, який має вести своє військо, керувати ним і воювати краще, ніж будь-який підлеглий.

«І це заряджає насправді. Ти бачиш результат своєї роботи, тебе підтримує твій підрозділ, ти можеш максимально свій підрозділ використовувати у тих чи інших ситуаціях і виконувати ті завдання, які на тебе покладаються, - це і відрізняє нас від них», - підсумовує Григорій Дехтяр.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Якименко пояснив, чи становить Китай для росії загрозу.

Також Знай.ua писав про те, що Новохатський розповів, як американські експерти ставляться до переговорів під час війни.