Про це він розповів на своєму каналі.

«Почнемо із заяви лукашенка про те, що якщо Україна не сяде за стіл переговорів, то Україну буде знищено. При чому він наголосив, що йдеться не про державність України та знищення державності, а про знищення України як такої. Чим можна знищити Україну зараз? Зрозуміло, що тактичною чи стратегічною ядерною зброєю», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, лукашенко періодично наділяється функцією вираження думок путіна, тобто вираження того, що путін сам не може озвучити зі зрозумілих причин. Як наголосив Борис Тизенгаузен, лукашенко у своїй заяві розповів про справжні цілі росії – не «порятунок», а повне знищення українського народу.

«А для чого лукашенко в такій ультимативній формі сказав: «Будуть знищені»? А для того, що часу практично не залишається, катастрофа з часом у путіна. Путіну катастрофічно потрібна ця оперативна пауза», - заявив Борис Тизенгаузен.

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Михайло Шейтельман пояснив, навіщо росія продовжує терор проти українців: «Взято в заручники».

Популярні новини зараз

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що росія знову готує масований ракетний удар: 20 нових бомбардувальників уже на бойових місцях.