Про це він розповів на своєму каналі.

«Вже неодноразово закликають до того, щоб хоча б для чоловіків, які мають дітей, потрібно відкривати кордони. Адже ми розуміємо, що просто так виїхати за кордон, якщо у вас є родина, якщо у вас є діти, далеко не всі жінки ризикують. Вони, звичайно ж, потребують допомоги чоловіка», - повідомив Святослав Вишинський.

За словами публіциста, навіть перебуваючи за кордоном, жінка має якось прожити та прогодувати своїх дітей. Як підкреслив Святослав Вишинський, жінка в деяких країнах не може працювати, адже згідно із законом там заборонено залишати малолітніх дітей вдома самих.

«Тому це все створює певні соціальні проблеми. І чим більше дітей у сім'ї, тим, насправді, важче виїхати навіть на якийсь час, навіть у розвинені країни. Все тому, що тієї фінансової допомоги, яку можуть надавати уряд Польщі, Франції, Німеччини та інших держав, насправді не вистачає навіть для того, щоби прогодувати свою родину», - заявив Святослав Вишинський.

Як писав раніше Знай.ua філософ Святослав Вишинський пояснив, чому студентів треба випустити за кордон: «Привід для хвилювань».

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що філософ Святослав Вишинський повідомив, чи справді спрощене розмитнення автомобілів шкодить Україні.