Про це він розповів у програмі «Різні люди».

На думку військового, якби росіяни мали можливість знову наступати з боку Харкова, Сум, то не віддали би так просто Херсон. У такому разі, міркує він, противник би просто розтягнув наші війська.

«Чи, можливо, підуть білоруси зі свого боку? Це ж, по факту, російська колонія. У них ні у кого мотивації особливо немає, окрім ПВК, які воюють тільки за гроші, а зеки воюють тільки за те, щоб їм потім дали нагороду, заплатили гроші і вони вийшли на волю, щоб знову же вчиняти злочини над росіянами. І в цьому я взагалі не бачу їхньої логіки від слова взагалі», - міркує Григорій Дехтяр.

Водночас він попереджає, що не треба недооцінювати білорусів, як нас свого часу недооцінила росія. Як пояснює військовий, хай вони не мають досвіду, але вони мають можливість проаналізувати всі події на фронті і підготуватися.

«І не потрібно їх недооцінювати, що вони прям нічого не зможуть, вони зараз приїдуть і руки піднімуть. Це війна і потрібно їх оцінювати як рівного супротивника. І не потрібно їх переоцінювати. Їх потрібно оцінювати як рівного супротивника, який готується, який може стріляти, може їхати, може застосовувати артилерію, авіацію»

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Тизенгаузен пояснив, що означає остання заява лукашенка про Україну.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман розповів, чи можливі мирні відносини з росією у майбутньому.