Про це він розповів на каналі «Легіст».

«Для того, щоб молодь розуміла взагалі, які вимоги до неї ставить суспільство, вона повинна бути не лише гучною, але й трохи глибокою, на моє переконання. І тому оцей запит на нові обличчя, який у нас тривалий час існував, він якраз був не про глибину знання й нове усвідомлення, а був про гучність», - повідомив Андрій Вігірінський.

За словами аналітика, насправді ж, люди, які вже сформували малий чи середній бізнес, тобто люди віком від 35 до 50 років, розуміють, що таке фінансовий моніторинг, що таке легальність походження коштів, що таке свобода використання коштів. Як наголосив Андрій Вігірінський, вони вже є носіями нової пам’яті в рамках того розвитку, який вони пройшли в іншій сфері.

«Вони володіють певним статусом, вони володіють певним ресурсом, вони розуміють, що їм є, що втрачати. Коли в тебе ще немає, що втрачати, і ти не розумієш цінності сьогодні 5 чи 10 тисяч доларів, бо в тебе є тільки тут, сьогодні і вже, то ти не змінишся», - заявив Андрій Вігірінський.

Як писав раніше Знай.ua, Ілон Маск вирішив нажитися на українцях: 15 доларів з кожного Starlink збагатять мільярдера.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що гривня ослабне, але не здасться: українців здивували прогнозом курсу долара до кінця 2023 року.