Про це він розповів на каналі «Дикий live».

«Моя позиція незмінна, я вважаю, що Україна має припинити принижуватися перед НАТО та стукати у зачинені двері. Треба перемогти у цій війні, визволити Україну. Наша сьогоднішня армія, наші Збройні сили України на голову потужніші, мотивованіші й підготовленіші, ніж збройні сили половини країн Альянсу», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, військові НАТО ніде не воювали, тому вони набагато менш досвідчені та підготовлені, ніж ЗСУ, які вже 10 місяців успішно протистоять та виграють одну з найсильніших армій світу. Як наголосив Дмитро Співак, Україні необхідно будувати свої модернізовані збройні сили.

«Треба відновлювати, модернізувати свій військово-промисловий комплекс, зокрема величезні можливості «Укроборонпрому», та відновлювати свій колишній потенціал. Ось це наше завдання, і нехай потім НАТО умовляє нас бути з ними разом», - заявив Дмитро Співак.

Як писав раніше Знай.ua, НАТО піде на історичний крок заради України: «Почнуть працювати вже скоро».

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що вже навіть європейські лідери зрозуміли, що у переговорах із росією немає сенсу: думка експерта.