Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Чим влада має займатися – це організовувати ППО, я вважаю. Тому що, якщо не буде ППО, скільки б ми не купили генераторів у «пункти незламності», це не допоможе. Тому я вважаю, що влада має займатися своїми справами, глобальними, у масштабах нашої країни, а в містах має бути все інакше», - пояснює Георгій Біркадзе.

А ось «пункти незламності», стверджує він, - це вже справа мерів міст, голів ОТГ, глав районів – усі вони мають об'єднатися та вирішити цю проблему. Але в жодному разі, наголошує експерт, не можна сьогодні вести якусь незрозумілу боротьбу, когось намагатися звинувачувати.

Зокрема, він нагадує і про інші проблеми – у нас 180-190 тисяч будинків, офіційно поки що зруйновано 16 тисяч багатоквартирних будинків, цим також потрібно займатися. Крім цього, додає експерт, ми повинні сьогодні допомагати передовій, влада має евакуювати людей у безпечніші місця, забезпечити їх генераторами.

«У нас у державі вже 9 місяців триває повномасштабна війна. Що, не можна було купити генератори, знайти, де поставити, забезпечити, щоб люди мали хоча б світло?», - підкреслює Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Співак розповів, чому рішення країн G7 не має жодного сенсу.

Також Знай.ua писав про те, що Новохатський пояснив, як працюють ІПСО.