Про це він розповів у програмі «Розвилка».

За словами експерт, цього тижня можна помітити активність канцлера Німеччини Олафа Шольца. Зокрема, міркує він, Шольц робить усе можливе і неможливе, щоби дати Німеччині час, але його, очевидно, немає - саме цей фактор буде досить впливовим у наступному політичному році.

«Світові лідери продовжують публічні і непублічні переговори щодо майбутньої світової геополітичної мозаїки. Там нема друзів чи ворогів, там є партнери і конкуренти. Це досить цікаво, особливо у контексті статусу і майбутніх можливих дій Китаю», - зазначає Руслан Бізяєв.

Також він розповідає, що підтримка України залишається, але Емманюель Макрон на цьому етапі і на цей момент не хоче бути першим посередником у майбутньому вирішенні конфлікту. Зокрема, він говорить про те, що Макрон підписав із проамериканськими представниками німецького уряду декларацію, яка підтверджує їхню спільну позицію щодо, майбутніх репарацій або створення трибуналу для росії.

«Це все каже про те, що найближчим часом для росії досить цікаво складеться ситуація. Якщо Україна має підтримку більш-менш стабільну, більш-менш суттєву, більш-менш прогнозовану, то росія свою антизахідну коаліцію створити не може. Її нема із ким створювати. Китай веде свою гру, ОДКБ зараз ні про що, ЄврАзЕС – проєкт мертвий», - констатує Руслан Бізяєв.

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Вишинський розповів, як локдауни впливають на економіку Китаю.

Також Знай.ua писав про те, що Мустафін пояснив, що українці мають зробити після перемоги у війні.