Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

Як зазначає військовий, наші стратегічні союзники заявляли, що не надаватимуть нам комплексів дальньої дії, комплексів із протиракетними можливостями, щоб ми могли знищувати російські ракети.

«Вони не допомагають важким стратегічним озброєнням, щоби ми досить швидко могли закінчити цю війну. Це все очевидно. Тому в них (ред. – росіян через удари) такого роду занепокоєння. Починаючи з цього етапу війни, ми показували свою стійкість», - наголошує Ігор Романенко.

Тому, констатує він, треба чітко розуміти, що цими діями ми показуємо свої можливості з погляду відстоювання свого не лише у військовому розумінні, а й з погляду морально-психологічної підтримки народу після масованих ракетних обстрілів інфраструктури України.

«Тобто треба вплинути. Знищення повітряних цілей найефективніше (це як фахівець із протиповітряної оборони кажу) знищенням цих повітряних цілей до їхнього пуску. Це означає, що «Іскандери» треба знищувати шляхом знищення пускових установок і точок-У земля-земля. Це означає, що треба знищувати кораблі Чорноморського флоту та ракетоносні катери, а також підводні човни із «Калібрами», - пояснює Ігор Романенко.

Популярні новини зараз

Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв розповів, чи є у росії союзники.

Також Знай.ua писав про те, що у ГУР МО розповіли про те, чого очікувати від найближчих атак з боку росії.