Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Вона (ред. – війна) нікому не вигідна, взагалі нікому. Можливо, якимсь окремим виробникам зброї. А в росії вона не вигідна нікому, навіть путіну. Подивіться, що у світі відбувається, як взагалі зараз ставляться до росіян загалом, скільки людей потрапило під санкції. Кому вона вигідна? путін що отримав у результаті? Він став ізгоєм, терористом №1 і прискорив свою політичну смерть», - пояснює Дмитро Гудков.

За його словами, до війни проти України путін міг би царювати ще 10-15 років, проблем не було, опозицію прибрали, нафту продавали, Захід її купував, Байден запрошував його на саміти, палац за мільярд доларів, але війна зламала всі ці перспективи.

Як пояснює політик, будь-який авторитарний режим, який живе без зміни влади протягом десятиліття, рано чи пізно настільки відривається від реальності, що робить просто суїцидальні кроки. І те, що сьогодні робить путін, наголошує гість програми, якраз і є політичним суїцидом.

«Загалом, вистрілив собі в ногу, якщо не сказати гірше. На жаль, страждає, гине багато людей, невинних. Але те, що для путіна це дорога до фіналу, причому до фіналу дуже неприємного і страшного для нього, я не сумніваюся», - робить висновок Дмитро Гудков.

Популярні новини зараз

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Романенко заявив, що треба знищувати кораблі Чорноморського флоту та ракетоносні катери.

Також Знай.ua писав, що Шейтельман розповів, що Німеччина раптом стала головним союзником України в Європі.